ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

سنتکام: بر ایران به عنوان مشکل اصلی تمرکز داریم

سنتکام: بر ایران به عنوان مشکل اصلی تمرکز داریم فرمانده تروریست‌های سنتکام طی نشستی در یک اندیشکده آمریکایی از ایران، به عنوان مشکل اصلی آمریکا در منطقه یاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۶ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 12
کد خبر: ۵۴۶۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، فرمانده تروریست های سنتکام طی نشستی در یک اندیشکده آمریکایی، از تداوم تمرکز بر ایران خبر داد.

ژنرال «کنث مکنزی» فرمانده نیروهای سنتکام در خاورمیانه که در اندیشکده «صلح» واقع در آمریکا حضور داشت، چهارشنبه شب به وقت تهران گفت: «همچنان بر ایران، به عنوان مشکل اصلی تمرکز داریم.»

وی در ادامه در زمینه مدت زمان استقرار تروریست‌های سنتکام در سوریه گفت«نمی‌دانم چه مدت در سوریه خواهیم ماند.»

فرمانده تروریستهای سنتکام چندی قبل با ادعای اینکه ایران به قوت قبل برای آمریکا تهدید آمیز است، اذعان کرد که ایران از توانمندی‌های نظامی قابل توجهی برخوردار است.

ژنرال کنث  مکنزی  در مصاحبه ای گفت:«یکی از چیزهایی که همواره به آن توجه داریم، این است که ایران چه کاری می‌تواند انجام دهد؟ ما همواره توانمندی‌های ایران را زیر نظر داریم... به شما می‌گویم، تهدید ایران راکمتر از چیزی که چندین ماه قبل بودند، نمی‌دانم.»

وی پیشتر نیز در جریان اجلاس امنیتی «آسپن» گفته بود، ما، ایالات متحده، به دنبال درگیری با ایران نیستم و نه عربستان سعودی، نه امارات متحده عربی و نه هیچکدام از شرکا و متحدانمان در منطقه به دنبال درگیری با ایران نیستند.

کلمات کلیدی: سنتکام
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار